fbpx

logo

    Vadkacsamell - ropogós szezámmagos köntösben

    Vadkacsamell ropogós szezámmagos köntösben

    Hozzávalók:

    • vadkacsamellek
    • feketebors
    • zöldbors
    • rózsabors
    • szegfűbors
    • szecsuáni bors
    • szezámmag
    • magos dijoni mustár
    • földimogyoró olaj

     

    Mozsárban feketeborsot, zöldborsot, rózsaborsot, szegfűborsot és szecsuani borsot török gorombára, ebből egy evőkanálnyit összekeverek fél kiskanál sóval meg két deci szezámmaggal. A lebőrözött-kcsontozott melleket először egészmagos (szemcsés) dijoni mustárba, utána ebbe a keverékbe forgatom, és földimogyoró-olajon ropogósra sütöm; a szezámmag aranybarna színt fog kapni.Salátaágyon tálalom.

    © 2024 ILLÉS és ILLÉS Kft. All Rights Reserved.